Over ons

Over Opvallend Reklame Veldhoven

Vanaf 1 april 2023 heeft Sanne Keunen het stokje overgenomen van het voormalige bedrijf Opvallend Design.

Sanne aan het woord

Ik zal mij in het kort even voorstellen. Ik ben Sanne Keunen, geboren op 14-08-2000.

Dit houdt in dat ik dus nog een ontzettend jonge ondernemer ben. Voorheen was ik werkzaam bij Perfekt Reklame en Opvallend Design, dat heeft misschien wel wat uitleg nodig. Perfekt Reklame is namelijk het bedrijf van mijn ouders hier werk ik al vanaf mijn 14e levensjaar. Maar om ook bij Opvallend Design te werken was een bewuste keuze om meer ervaring op te doen en met andere klanten te mogen werken.

Na 3 maanden in dienst te zijn, kreeg ik te horen dat Opvallend Design ermee zou stoppen en kreeg ik de vraag of ik dit dan niet voort wilde zetten?

Dit was een kans die ik niet zomaar voorbij wilde laten gaan, daarom heb ik besloten om hier vol voor te gaan! Na 4 maanden bedenktijd, voorbereidingstijd en veel overleggen verder kreeg ik de gunfactor van Rene en Rian van Eerd. Hierdoor werd het voor mij mogelijk gemaakt om op mijn eigen benen te staan en mijn nieuwe bedrijf Opvallend Reklame Veldhoven te mogen opzetten en zo mijn eigen klantenkring te voorzien van alles op het gebied van reklame.

2016
vak’s module 1
2017
VCA Vol
2018
zund certificaat
2019
raamfolies automotive
2016/2020
Allround signmaker (De rooi pannen Tilburg)
2022
interieurwrap
Sanne Keunen
Eigenaresse